avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Am fost astăzi la politie pt o plângere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Am fost astăzi la politie pt o plângere fata de ...

Bună ziua! Am fost astăzi la politie pt o plângere fata de fostul concubin,care m a amenințat pe un live cu moartea..asa spun polițiștii care au văzut astăzi filmarea....pentru faptul ca l am blocat,pt ca ma jignea si ameninta mereu. Aștept sa fiu chemata..eu și individul avem un copil impreuna..am și ordin de protectie care expira în august. Pot cere daune morale sau nu e cazul ? As vrea sa știu ce drepturi am..nu mi se pare ok unde s a ajuns.
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 19:13, 26 Mai 2025
Bună ziua!
Sigur că puteți cere daune morale.
Cu stimă,
Avocat Simon Sebastian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere pentru amenintare Bianca9 Bianca9 Buna. In urma cu 2 săptămâni am fost la politie, unde am depus o plângere împotriva fostului concubin care ma ameninta ca va posta niste poze intime cu ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu moartea-probe video ContSters381621 ContSters381621 Buna ziua. Acum cateva luni de zile am fost amenintat cu moartea de un vecin din blocul alaturat. L-am inregistrat pe telefonul mobil, audio-video, la cateva ... (vezi toată discuția)
Daune morale pt amenintare minor Lorena2 Lorena2 Buna ziua, Pot cere daune morale in instanta pt amenintari cu moarte atat mamei cat si bebelusului de 8 lunii?Pe scurt,am fost implicati (toata familia) ... (vezi toată discuția)