avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită - am un abonament de telefon care ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită - am un abonament de telefon care nu a mai fost achitat ...

executare
am un abonament de telefon care nu a mai fost achitat din iunie 2018 a fost la telecom iar acestia au vandut creanta la orange si orangi la o firma de recuperari acestia in 2023 mau dat in judecata iar la un timp mau dat in executare eu am facut contestatie la executare in termenul de 15 zile am platit taxa de timbru si se judeca pe 3 iunie ce sanse am la acest proces
Cel mai recent răspuns: Global Data Protection , Consultant GDPR 13:55, 30 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate aveți șanse dacă deslușește judecătorul ce ați scris.
Acuma serios, de unde sa știm noi ce șanse aveti? Conyeaza motivele pt care ați contestat, daca e întemeiată contestatia sau nu.
Cum va puteti imagina ca ar putea sa va răspundă cineva?Șansele depind de cum ați formulat contestația ce motive ați invocat depinde de actele care sunt în dosar șvechimea creanței,etcetc.
Procedural, daca nu ati invocat prescriptia pe fond, sansele ca aceasta contestatie sa fie de succes sunt minime. Acum exista si particularitati. Depinde mult de elementele mentionate anterior de catre ceilalti utilizatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna am și eu o întrebare eu mi am făcut abonament la orange ... Akitsune9 Akitsune9 Buna am și eu o întrebare eu mi am făcut abonament la Orange din septembrie anul trecut ok iar apoi nu l am mai plătit din luna iunie 2024 iar apoi am ... (vezi toată discuția)
Datorie la provident din 2014 mirabodro mirabodro Bună ziua, aş dori să aflu ce se poate întâmpla dacă am o datorie la Provident din 2014, s-a dat la o firma de recuperări Debit Collection, aş dori să ... (vezi toată discuția)
Pot fi executat si daca da ce risc ? Dorky Dorky La finele anului 2012 am contractat un telefon cu abonament in valoare de 12€ pe o durata de 12 luni de la o societate afiliata Orange Romania. La ... (vezi toată discuția)