În cazul în care am fost amenințată cu moartea, ca acesta sa nu facă puscarie , ce opțiuni mai am ? Îmi poate plăti daune morale sau .. ? E tatăl copilului meu , e a doua reclamație,polițistul mi a zis ca risca puscarie..daca as cere sa primesc ordin în continuare și sa mi de a o suma de bani la schimb ? Acesta a văzut ca am deschis proces pt stabilirea pensiei alimentare și mi a scris ca el nu mi plătește pensia si prefera pușcăria.. practic isi face rau singur,el nu judeca ce face..as vrea doar sa l opresc din a ma ameninta si a ma denigra pe rețele.
jeanc
Utilizator 12din 12 utilizatori consideră acest răspuns util
Dacă nici ceea ce s-a întâmplat zilele trecute ,cu referire la problema violentei domestice,si este pe toate posturile nu va da de gândit,atunci cred ca va asumați riscuri majore,inclusiv pentru copil!
Siguranță personală e primordială!
eclair
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
As zice sa nu luati usor amenintarile acestei persoane. Cât timp nu luați măsuri serioase, agresorul se va simți îndreptățit sa continue si mai ales sa treacă la fapte. Daca prefera pușcăria, nici o problema, i se poate îndeplini dorința. De unde știți ca nu judeca ce face? !!..Are un diagnostic in acest sens.? De ce credeți ca daca nu vrea sa plătească pensie de întreținere minor va va plăti bani ca despăgubire ..care oricum nu se obțin doar la simplă cerere. As spune ca dv sa fiți responsabila si sa luați măsurile necesare, înainte sa fie prea târziu.
Nu o să facă închisoare decât dacă are cazier, e eliberat condiționat...
Maxim o să primească închisoare cu suspendare sau amendă penală. Asta pe lângă ordinul de restricție care se va prelungi o să il potolească. Neapărat să solicitați la ordinul de restricție si brățară altfel in caz de atac e inutil.
Ordin de restrictie
gariana
Buna ziua,
cum se poate obtine un ordin de restrictie pentru o persoana? Mamaia si bunicu\' nu mai doresc ca in casa lor sa mai vina unchiu. Ei mi-au lasat ... (vezi toată discuția)