avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... În cazul în care am fost amenințată cu moartea, ca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

În cazul în care am fost amenințată cu moartea, ca acesta ...

În cazul în care am fost amenințată cu moartea, ca acesta sa nu facă puscarie , ce opțiuni mai am ? Îmi poate plăti daune morale sau .. ? E tatăl copilului meu , e a doua reclamație,polițistul mi a zis ca risca puscarie..daca as cere sa primesc ordin în continuare și sa mi de a o suma de bani la schimb ? Acesta a văzut ca am deschis proces pt stabilirea pensiei alimentare și mi a scris ca el nu mi plătește pensia si prefera pușcăria.. practic isi face rau singur,el nu judeca ce face..as vrea doar sa l opresc din a ma ameninta si a ma denigra pe rețele.
16 din 16 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce va preocupati de altul ( fie el si tatal copilului dvs) si nu de propria dvs siguranta?

Nu e suficient de adult sa isi ia propriile decizii si sa suporte consecintele propriului comportament?

Sunteti datoare fata de dvs si fata de copilul dvs sa va asigurati siguranta si sa nu permiteti abuzuri de nicio natura.

Credeti ca el are aceste mustrari?
12 din 12 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nici ceea ce s-a întâmplat zilele trecute ,cu referire la problema violentei domestice,si este pe toate posturile nu va da de gândit,atunci cred ca va asumați riscuri majore,inclusiv pentru copil!
Siguranță personală e primordială!
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
As zice sa nu luati usor amenintarile acestei persoane. Cât timp nu luați măsuri serioase, agresorul se va simți îndreptățit sa continue si mai ales sa treacă la fapte. Daca prefera pușcăria, nici o problema, i se poate îndeplini dorința. De unde știți ca nu judeca ce face? !!..Are un diagnostic in acest sens.? De ce credeți ca daca nu vrea sa plătească pensie de întreținere minor va va plăti bani ca despăgubire ..care oricum nu se obțin doar la simplă cerere. As spune ca dv sa fiți responsabila si sa luați măsurile necesare, înainte sa fie prea târziu.
Nu o să facă închisoare decât dacă are cazier, e eliberat condiționat...
Maxim o să primească închisoare cu suspendare sau amendă penală. Asta pe lângă ordinul de restricție care se va prelungi o să il potolească. Neapărat să solicitați la ordinul de restricție si brățară altfel in caz de atac e inutil.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Într-o zi o să vă omoare.
Grozav mod de gândire aveți.

Alte discuții în legătură

Ordin de restrictie gariana gariana Buna ziua, cum se poate obtine un ordin de restrictie pentru o persoana? Mamaia si bunicu\' nu mai doresc ca in casa lor sa mai vina unchiu. Ei mi-au lasat ... (vezi toată discuția)
Ma bate concubinul danutzalov3 danutzalov3 sunt in concubinaj de 2 ani si putin ... avem impreuna o fetita de 1 an ... dar de cand am ramas gravida a inceput sa ma bata..ma scuipa...ma injura...ma ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu daca se poate pune un ordin de restrictie ... Octombrie0 Octombrie0 Buna ziua. As dori sa stiu daca se poate pune un ordin de restrictie la politie pentru un tata trecut cu liniuta in certificat. Ideea e ca nu am timp de jocuri ... (vezi toată discuția)