avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Fostul sot a avut la tribunal proces și ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Fostul sot a avut la tribunal proces și ...

Am și eu o întrebare fostul sot o avut la tribunal proces și am verificat la curtea de apel cluj pe site și apare "nejudecat" ce inseamna asta ?
Dosarul nu are inca o solutie/hotarare data de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am inceput sa disper emanuellen emanuellen Buna ziua,cred ca autoritatile vor sa disperam si sa nu mai luptam pentru interesul nostru.Va rog sa/mi spuneti daca e normal faptul ca fiind in litigiu cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita tinatinatina tinatinatina Buna ziua,am o intrebare,va rog pt urmatorul caz:sot si sotie,fac un credit ipotecar,sotia titular,sotul coplatitor,dupa 4 ani in care au platit ... (vezi toată discuția)
Predarea permisului după apelul pierdut la tribunal: hotărârea nu există, și au trecut cele 15 în care ar fi trebuit, conform legii, să îl predau. mai există vreo cale de atac? 00Renovatio 00Renovatio Buna ziua, Am si eu o nelamurire destul de mare in legatura cu un proces ramas in aer ... Pe siteul tribunalului Cluj s-a stabilit la data judecarii si ... (vezi toată discuția)