avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... In anul 2020 am obtinut din vanzarea unor fonduri ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

In anul 2020 am obtinut din vanzarea unor fonduri deschise de ...

In anul 2020 am obtinut din vanzarea unor fonduri deschise de investitii un profit pt care am platit impozit 4442 lei prin declaratia 212 (fara sa mi se retina cass) ; anul acesta pe 22.04 primesc intiintare ca am de platit cass pt ca am depasit 12 salarii minime brute pe economie ; care este suma pe care o datorez ca cass ?

- Editat de admin: Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule. Mulțumesc -
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 14:10, 28 Mai 2025
Buna ziua

CAS pentru 2020 este 2676 lei.

La asta se vor mai adauga eventualele amenzi si penalitati pe care le calculeaza ANAF-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In anul 2020 am obtinut venit din dobanzi Maria Carp Maria Carp In anul 2020 am obtinut venit din dobanzi (am cumparat unitati de fond monetare de la o banca incepand cu anul 2007 , iar pe parcursul celor 13 ani am ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza venitul din arenda? Vanessa2022 Vanessa2022 Cum se calculeaza venitul din arenda ? Eu am vazut ca se calculeaza asa. Venitul brut- deducerea de 40 % = venitul net realizat ; venitul net realizat- ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru venit din mlm Cristinazam Cristinazam Buna dimineata, Lucrez cu o companie de vanzari directe(gen avon,oriflame...) care din banii pe care ii acumulam ne opresc 10% ,pe langa acesti 10% este ... (vezi toată discuția)