avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada odihna pentru sofer cu doua locuri de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada odihna pentru sofer cu doua locuri de munca

Cum se calculeaza perioadele de odihna pentru un angajat sofer de autoturism la o firma la program de 8 ore (8-16), iar dupa program efectueaza curse ca sofer profesionist de autocar pasageri (aprox 40 persoane), angajat cu jumatate de norma la firma proprie, orele de incheiere a curselor fiind 3, 4 sau 5 dimineata?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2025
pia_ionita, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 28 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista mentiune in lege despre o astfel de situatie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, sunt sofer de camion efectuând curse internaționale ... Emilia_Andreea Emilia_Andreea Bună ziua, sunt sofer de camion efectuând curse internaționale și am mai multe nelămuriri la firma unde lucrez. Prima ar fi cursele de noapte care nu ... (vezi toată discuția)
Este posibil cim cu jumatate de norma ca sofer. AlexGM AlexGM Sunt pensionat pe caz de boala gradul III, adica am voie sa lucrez pe jumatate de norma (4 ore/zi). Vreau sa ma angajez ca sofer transport de marfa intern. Nu ... (vezi toată discuția)
Accident cu raniti ChihaiaIonel ChihaiaIonel Buna ziua, Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi legat de urmatoarea problema: - fratele meu lucreaza pe autocar ce fac curse externe si din pacate joi seara in ... (vezi toată discuția)