avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Popriri și pe cont și la angajator
Discuție deschisă în Executare silită

Popriri și pe cont și la angajator

Buna seara !O întrebare ce pot face când popririle in cazul meu 2 opresc și pe cont și la angajator de 50 % și fiind. Încasare salarială?
Cel mai recent răspuns: Global Data Protection , Consultant GDPR 13:50, 30 Mai 2025
Daca aveti popriri distincte, se popreste pana la 50% din venituri. Daca este aceeasi poprire, adresa la executor si angajator si contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Underworld86 Underworld86 Buna ziua, In data de 27.05.2015 am primit o instiintare de executare silita pentru 2 credite neachitate pe numele meu si al sotiei. Pe data de 05.06.2015 ... (vezi toată discuția)
Incalcarea normelor noului cod de procedura civila de catre banca user43 user43 Sunt pensionar si am fost executat silit ptr un credit de nevoi personale. Executorul nu a transmis adresa de instituire a popririi catre Casa de pensii, ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala arabolu arabolu Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)