avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ca salariat trebuie sa plătesc CASS separat și pt ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ca salariat trebuie sa plătesc CASS separat și pt Întreprindere Individuala pentru anul 2024?

Bună ziua,Am o întrebare.
Sunt salariat la o firma mi se oprește CASS .Dar am deschisa o Întreprindere Individuala cu profit 0.
Trebuie sa plătesc CASS separat și pt Întreprindere Individuala pentru anul 2024?
Ultima modificare: Joi, 29 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cass pt anul 2024 la o if dddbbb dddbbb Buna ziua! Am o intrebare legata de CASS pt anul 2024. Sunt pensionar si lucrez insa am 2% la o firma intreprindere familiala. Pt acesti 2% trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Am o intreprindere individuala, sunt si angajat Lau222 Lau222 Bună seara ! Am o intreprindere individuala, sunt angajat și în alta parte unde plătesc toate contribuțiile către stat inclusiv sănătate, din anul ... (vezi toată discuția)
Cass pentru membrii i.f. only4mobile only4mobile Bună ziua, aș avea o întrebare vă rog. Avem o I.F. (comerț cu amănuntul produse nealimentare) cu 2 membri soț și soție. În anul 2024 am avut un ... (vezi toată discuția)