avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1530 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS pt anul 2024 la o IF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS pt anul 2024 la o IF

Buna ziua!
Am o intrebare legata de CASS pt anul 2024.
Sunt pensionar si lucrez insa am 2% la o firma intreprindere familiala. Pt acesti 2% trebuie sa platesc CASS?
Ultima modificare: Marți, 19 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:33, 19 Decembrie 2023
Detalii
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca salariat trebuie sa plătesc cass separat și pt Întreprindere individuala pentru anul 2024? Fereastraalbastra Fereastraalbastra Bună ziua,Am o întrebare. Sunt salariat la o firma mi se oprește CASS .Dar am deschisa o Întreprindere Individuala cu profit 0. Trebuie sa plătesc ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionara si lucrez in asigurari cu contract de colaborare Doina Munteanu Doina Munteanu Sunt pensionara si lucrez in asigurari cu contract de colaborare, nu am depasit niciodata cele 6 salarii ca plafon. In 2024 voi lucra doar 4 luni si nu stiu ce ... (vezi toată discuția)
O intreprindere familiala cat trebuie sa declare la cass estimat pentru 2024? becabeca35 becabeca35 Buna ziua! O intreprindere familiala este infiintata in septembrie 2024, cu un venit net estimat de 500 lei, iar reprezentantul legal a avut si calitatea de ... (vezi toată discuția)