avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Buna ziua! Am o Sala Fitness și plătesc cablu cu ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Buna ziua! Am o Sala Fitness și plătesc cablu cu internet,plus ...

Buna ziua! Am o Sala Fitness și plătesc cablu cu internet,plus autorizație muzica UPFR,de 6 ani!Au venit de curând unii care erau foarte agresivi că trebuie să plătim pentrucă dam muzica de pe YouTube o taxa lunara UCMR! Pai la o sala mică cam multe taxe pentru păduchioși care nu muncesc zilnic! Ținem 2 bătrâni peste60 ani o multitudine de putori tinere care sunt buni de munca! Ne-au terminat cu taxele și pe vânt! Dacă noi cei mici închidem ei cum mai trăiesc stând degeaba! Trebuie sa se termine cu acest jaf! Nimeni nu n-e protejează doar n-e storc de bani!
Cel mai recent răspuns: Elena Draganescu , utilizator 07:09, 31 Mai 2025
Protestati degeaba pe acest forum. NU avem cum sa schimbam legea comentand pe forum. Aveti alternativa unei initiative cetatenesti de lege care sa permita micilor investitori, sa nu plateasca anumite taxe.
UCMR apara drepturile de autor. UCMR reprezintă prescurtarea pentru Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România. Este o organizație profesională a breslei muzicienilor creatori din România. U.C.M.R. are rolul de a proteja și gestiona drepturile de autor ale compozițiilor muzicale și ale muzicologilor. Mai mult, U.C.M.R. este o organizație de gestiune colectivă acreditată pentru a administra drepturile de autor în domeniul muzical.
In cazul in care majoritatea celor care folosesc muzica ambientala,sincer nu cred că cineva sau cel puțin noi nu folosim muzica românească! Cred că despre drepturile acestea vorbim! Mai ieftin ne va costa da chemam un lăutar fizic sa cante cu taxele actuale!
In acest caz avem 2 soluții: plătim multe taxe3 ;4; sau nu mai dam muzica! Oamenii oricum au căști! Nu cred că mă poate obliga nimeni sa plătesc dacă nu dau muzica!
Daca nu dati muzica, posibil sa aveti castig de cauza. La fel de posibil este, sa ajungeti in instanta.
Mai este o posibilitate! Putem da muzica Royalty free! Fara drepturi de autor,taxe,etc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muzica în cafenea andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care deschid o cafenea in care vreau sa pun muzica sau sa ruleze programe tv, ce autorizatie am nevoie sau unde se platesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Doua taxe pentru aceeasi muzica? Monica H. Monica H. E legal sa platim si taxa radio Tv si taxa pt Autorizatia neexclusiva pentru utilizarea muzicii in scop ambiental - UPFR?? (vezi toată discuția)
Muzica in discoteca sau pe cd erich erich Buna, Nu stiu exact cum sa intreb, dar incep asa: in germania exista Organizatia GEMA. Aceasta organizatie apara Artisti, casele de Discururi, Scriitorul ... (vezi toată discuția)