avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, în urma cu 5 ani am fost condamnat la 1 an ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, în urma cu 5 ani am fost condamnat la 1 an cu suspendare ...

Buna ziua, în urma cu 5 ani am fost condamnat la 1 an cu suspendare și probațiune 2 ani. Am fost reabilitat de drept în decembrie, cazierul meu este curat dar de multe ori când sunt oprit ca sofer în baza de date apar cu aceasta condamnare și cu probațiune, un polițist mi a spus sa ma adresez inspectoratului de politie unde am domiciliul pentru o eventuala ștergere.
Ce reprezinta acest lucru și de ce apare încă?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:37, 2 Iunie 2025
Este vorba despre fișa operativa.
Daca nu ăveti cazierul curat faceți cum a zis polițistul.
Legea va recunoaște și dreptul de a apela la avocat pentru astfel de lucruri dacă apar probleme.

București 2025
Ultima modificare: Luni, 2 Iunie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am cazierul scos recent și este curat, de asta ma mir.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Este vorba despre fișa operativa.
Daca nu ăveti cazierul curat faceți cum a zis polițistul.
Legea va recunoaște și dreptul de a apela la avocat pentru astfel de lucruri dacă apar probleme.

București 2025

Asta va ziceam și eu.
Am înțeles tot.
Ultima modificare: Luni, 2 Iunie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier auto/ judiciar Alexandru Brohanschi Alexandru Brohanschi Buna ziua ! Am o nelămurire, are de suferit cazierul judiciar daca am condus sub influenta alcoolului sau doar cel auto ? Multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)
Cazier Inculpatul Inculpatul Buna seara! Rog comunitatea forumului avocatnet, sa ma sprijine sa aflu raspunsuri cu privire la situatia descrisa in cele ce urmeaza, si anume; In anul ... (vezi toată discuția)
Cazier penal andra-celia andra-celia in cazul persoanelor condamnate anterior cu sentinta definitiva cu executare dar reabilitate de drept ulterior executarii se poate spune ca,cazierul este ... (vezi toată discuția)