avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Președinte 2 asociatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Președinte 2 asociatii

Bună ziua. Îmi puteți spune dacă pot ocupa funcția de președinte la 2 asociații distincte? Menționez că dețin apartament in ambele locații. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:54, 3 Iunie 2025
Da, legea nu impune vreo restrictie in acest sens.
Articolul 56
(1) Președintele asociației de proprietari este candidatul, membru al asociației de proprietari, ales prin voința sa și a jumătate plus unu din numărul proprietarilor prezenți în cadrul adunării generale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața, sunt administrator la o asociație de proprietari, ... cukrasz_kata cukrasz_kata Bună dimineața,sunt administrator la o asociație de proprietari, in urmă cu câteva luni președintele a demisionat, de atunci nu reusesc să aleagă un ... (vezi toată discuția)
Coproprietar eugarizan eugarizan Presedintele aociatiei de proprietari si a dat demisia in urma cu vreo 2 luni si acum cautam un inlocuitor cand se v a da voie vom convoca adunarea generala , ... (vezi toată discuția)
Presedintele asociatiei - proprietar de apartament infobloc infobloc buna ziua! am si eu o nelamurire presedintele asociatiei trebuie ales dintre proprietarii de apartament? si daca nu e proprietar? multumesc (vezi toată discuția)