avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua. Eu si sotul meu suntem cetateni romani si ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua. Eu si sotul meu suntem cetateni romani si americani ...

Buna ziua. Eu si sotul meu suntem cetateni romani si americani si avem un baitel de asemea cu cetatenie romana si americana. Întrebarea mea este daca pot sa aplic pentru a obține alocatie din Romania. Multumesc
Cel mai recent răspuns: GabbyCioban , utilizator 16:31, 3 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Unde locuiți cu copilul efectiv? Primiți alocație deja din SUA?
Faptul ca aveți dubla cetățenie nu va împiedică sa beneficiați de alocație dacă indepliniti celelalte condiții legale.
Locuim in SUA
Aici copii nu au alocatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil cu dubla cetatenie OanaMiller OanaMiller Am o fetita cu varsta de 14 ani, cu dubla cetatenie romano-americana, domiciliu in SUA. Eu(mama) am dubla cetatenie romano-americana, tatal doar cetatenie ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil nascut in sua odishor odishor Un copil cu cetatenie americana si cetatenie romana, (a fost inregistrata nasterea in Romania), poate beneficia de alocatie? In SUA copii nu primesc ... (vezi toată discuția)
Divort de cetatean american stefana2011 stefana2011 1. eu am cetatenie romana, dar in curand voi avea si cetatenia americana 2.el e cetatean american 3.ne-am casatorit in Romania, locuim de 5 ani in America si ... (vezi toată discuția)