avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Continuare discutie deschisaBuna ziua, Am pus o ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Continuare discutie deschisaBuna ziua, Am pus o lintrebare, am primit raspuns dar as mai dori ...

Buna ziua,
Am pus o intrebare, am primit raspuns dar as mai dori si alte informatii in legatura cu acel caz
Cum pot continua discutia? Unde pot sa scriu?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 00:17, 3 Iunie 2025
Tot acolo unde ați deschis topicul continuați discuția.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil - venituri din uk si romania Victor Neghiuc Victor Neghiuc Buna ziua, Sotia mea a lucrat in UK angajata fiind pe o perioada de 4 ani, iar in ultimele 3 luni in Romania. Mentionez ca ea este insarcinata in luna 9-a ... (vezi toată discuția)
Bună, avocatnet! oare cum funcționează partea asta de trimitere ... lorella lorella Bună, avocatnet! Oare cum funcționează partea asta de trimitere mesaje în forum? De ex chiar și acum, când scriu acest mesaj, NU apare și posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Imputernicire ridicare salariu rrobert rrobert Imputernicirea scrisă pe care o dau sotului meu pentru a-mi ridica drepturile salariale trebuie autentificata la notariat sau este suficient sa fie semnata ... (vezi toată discuția)