avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara , Scriu ptr o prietena de a mea . Fiul ei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara , Scriu ptr o prietena de a mea . Fiul ei in 2021 ...

Buna seara ,

Scriu ptr o prietena de a mea . Fiul ei in 2021 sa ciondanit cu un alt baiat ,sa u imbrancit prin urmare cel cu care sa imbarncit a cazut si sa lovit de bordura . Mentionez ca aceasta persoana era in carantina atunci si cu toate astea a iesit afara .
A stat in spital vreo doua saptamani . A avut dantura sparta . Prietena mea ia platit toate cheltuielile la medicul dentist ca sa isi puna dantura .
Acum i au deschis dosar penal fiului ei lovirea sau alte violenţe (art.193 NCP) alin.2 C.p.
Va rog sa imi spune ti faptul ca i a platit dantura nu se ia in consideratie ..Acesta persoana avea probleme cu dantura din inainte

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:24, 4 Iunie 2025
Trebuie văzut dosarul de avocat.
Degeaba se discuta pe presupuse în acest caz.
Contează ca s-a achitat prejudiciul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - consecințe loviri și alte violențe Drăgan  Rita Drăgan Rita Sânt mama si sunt îngrijorată, as vrea sa va intreb ,dacă băiatul meu a facut o faptă la care a fost încadrat la loviri si acte violențe, are un ... (vezi toată discuția)
Sper ca ma puteți ajută!! Alexandru Necsuleu Alexandru Necsuleu Am avut si eu un incident acum doua zile, pe data de 15 Iulie, dimineața in jurul orei 3, am fost la majoratul unei bune prietene, acolo am întâlnit o tipa ... (vezi toată discuția)
Vreau un avocat....sa-mi salveze fiul ! dannaB dannaB #-o[b]Fiecare in viata greseste si mai ales cand ai 18 ani...oameni de buna credinta va cer ajutorul ...vreau un sfat...Azi procuroarea a hotarat sa faca ... (vezi toată discuția)