avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Sunt asistent de laborator cu studii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Sunt asistent de laborator cu studii superioare intr ...

Buna ziua
Sunt asistent de laborator cu studii superioare intr un laborator de analize medicale intr un spital de stat . Menționez ca am absolvit ai facultatea de biologie , specializarea Biochime și am și un master Terminat pe specialitate. Mai Menționez și faptul ca am 13 am de vechime ca și asistent de laborator in acest spital .
As dori sa știu dacă este un cadru legal care m ar putea ajuta sa trec de pe postul de asistent de laborator pe post de biochimist , cumva postul meu sa se transforme , sau o soluție pentru a putea trece pe post de biochimist medical
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:07, 4 Iunie 2025
Este de competenta angajatorului daca este dispus/ diversitatea analizelor/ volumul de lucru o cere/ specializari necesare, etc., sa modifice organigrama laboratorului respectiv/ organigrama spitalului, etc. Respectiv, sa apara in organigrama post liber de biochimist.
Mulțumesc
Pe mine m ar interesa dacă exista cadru legal, care sa îmi permită trecerea sau transformarea postului actual (asistent laborator s) in post de biochimist ?
Da, exista art.41 C.mun. .. prin modificarea functiei in conditiile legii se poate ceea ce vreti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am facut parte din ordinul biochimistilor, biologilor ... Ordinbiologi2025 Ordinbiologi2025 Buna ziua! am facut parte din Ordinul Biochimistilor, Biologilor si Chimistilor din Romania in jur de aproximativ 7 ani. In aceasta perioada , 10.2005-03.2014, ... (vezi toată discuția)
Conditii de efectuarea garzilor in unitatile sanitare publice cu profesiunile de biologi, biochimisti si chimisti feherviolam feherviolam Buna seara ! Doresc sa va intreb, care Lege in vigoare si cu ce articol reglementeaza obligativitatea efectuarii garzilor in unitatile sanitare publice de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati intr-o problema: sunt angajata ... elena061972 elena061972 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema: sunt angajata de 11 ani prin concurs pe post de chimist medical principal intr-un spital de stat, la dosar am ... (vezi toată discuția)