avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar electronic Bună ziua! Într-un proces civil, la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar electronic Bună ziua! Într-un proces civil, la dosarul ...

Dosar electronic Bună ziua! Într-un proces civil, la dosarul electronic, au fost scoase unele precizări, depuse la dosar de către reclamant. Posibilitate de a ajunge la arhiva este mai greu, fiind distanta mare. Documentele sunt depuse prin mail sau posta. Cum trebuie să procedez, Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: NICULIN , utilizator 19:07, 4 Iunie 2025
Buna seara

la dosarul electronic, au fost scoase unele precizări, depuse la dosar de către reclamant

Asta e cam greu de crezut. Daca au fost scanate si depuse la dosar, nu pot sa dispara.

Cum trebuie să procedez

Contactati un avocat din localitatea respectiva, sa va obtina copii ale actelor din dosar.
Da, nu mai pot vedea electronic , documentele. În locul documentelor depuse, se afla un duplicat de la buletinul meu. Am intrebat un avocat și mi sa răspuns ca nu a întâlnit asa ceva. Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere documente la alta instanta Sisesti Sisesti Buna ziua, Am un proces care l-am deschis pe baza legii contenciosului administrativ printr-o cerere de chemare în judecata. Paratul a trimis intampinare la ... (vezi toată discuția)
Bună, dacă depun o declarație online la un proces civil este ... Ibag1984 Ibag1984 Bună, dacă depun o declarație online la un proces civil este luată în considerare de judecător. (vezi toată discuția)
A certifica pentru conformitate cu originalul, sub sanctiunea anularii cererii, inscrisurile depuse in sustinerea acesteia addi68 addi68 Am un dosar la instanta de contencios administrativ pentru contestare eliberare din functie. Am primit o comunicare din partea instantei sa ma prezint in ... (vezi toată discuția)