Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua! as avea nevoie de o indrumare. tatal meu are cancer ...

buna ziua!
as avea nevoie de o indrumare.
tatal meu are cancer de prostata cu metastaze osoase stadiul 4.el are domiciliul in teleorman dar l-am luat la mine in ilfov. starea generala a inceput sa se degradeze si mobilitatea s-a redus spre minim .
medicul de familie a ramas in teleorman dar oncologul il are in bucuresti.
destre prognostic stim care este si incerc sa fac pace .alta este problema pe care vreau sa o inteleg.
eu nu lucrez dar nici nu pot sa merg sa stau cu el in teleorman.
asta fiind situatia as vrea sa ii fac dosar de handicap cu insotitor . in momentul de fata nu este incadrat in grad.nici nu am incercat .
deci in acte el este apartinator de tr, iar eu flotant pe ilfov(locuinta este personala dar din comoditate am ales flotantul).
efectiv locuim impreuna in ilfov.cum ar trebui sa procedez ca sa ii pot face dosarul?ma adresez la ilfov sau la tr? de schimbat domiciliul nu pot sa il duc pe la evidenta populatie pt ca nu e deplasabil .pt el 10 pasi pana la baie sunt deja un chin.
oare se poate face ceva?
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:59, 5 Iunie 2025
Așa cum stau lucrurile în prezent nu puteți obține nimic.
Trebuie obligatoriu ca și el să aibă măcar flotant pe ilfov, la adresa dumneavoasatră.
ÎI trebuie medic de familie din Ilfov, altfel nu-i primește dosarul la Comisie..
Ultima modificare: Joi, 5 Iunie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut bancar pentru nevoi personale ancaemy ancaemy Am luat un imprumut in 2008 de 9000 ron pe termen de 8 ani,atunci fiind salariata. In prezent in urma unei boli cumplite(cancer) fiind si operata am fost ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala marinela43 marinela43 As vrea sa să vă pun câteva întrebări și va rog sa mi spuneți dacă exista vreo rezolvare. Sunt în pensie de boala încă din tinerețe pt ca am avut ... (vezi toată discuția)
Drepturi pt un bolnav de cancer MariucaT MariucaT Buna ziua! As ruga sa ma invete cineva ce drepturi are un bolnav de cancer si unde trebuie sa ma adresez pentru a le obtine. Pe scurt: mama mea, 63 de ani, ... (vezi toată discuția)