avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vad ca se intenționează ca Pensionarii cu Pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vad ca se intenționează ca Pensionarii cu Pensie peste 2500 ...

Vad ca se intenționează ca Pensionarii cu Pensie peste 2500 lei sa plătească CAS,dar dacă sunt și Salariat plătesc deja la Cas,deci îmi poate opri de 2 ori CAS,este legal asemenea Hoție pe Fata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:09, 6 Iunie 2025
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
De unde ati dedus ca este hotie?

Forumul Avocatnet este dedicat discuţiilor pe teme juridice, fiscale și de afaceri si nu de genul tiktok, facebook.
Ultima modificare: Vineri, 6 Iunie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru toți cei care au nevoie de ajutor financiar sau de sfaturi, ... leoaria69@gmail.com leoaria69@gmail.com Pentru toți cei care au nevoie de ajutor financiar sau de sfaturi, contactați-mă astăzi. Sunt un creditor privat (vezi toată discuția)
Bună seara!am și eu o întrebare oameni care merg la schi ,pe ... bibilicamarian@gmail.com bibilicamarian@gmail.com Bună seara!Am și eu o întrebare oameni care merg la schi ,pe munte ,stațiuni activi mereu pe Facebook și au o pensie de handicap nevăzători. Cum ... (vezi toată discuția)
Se poate muri din dragoste de țară?. cum să ne amintim de ... ggparang ggparang Se poate muri din dragoste de țară?. Cum să ne amintim de străbunii noștri?. (vezi toată discuția)