Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Am primit decizia de pensie. Dacă patronul de firmă ...

Bună ziua. Am primit decizia de pensie. Dacă patronul de firmă unde lucrez momentan trage din timp să-mi desfacă contractul de muncă, ce pot să fac? Mulțumesc frumos pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 6 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Despre ce pensionare este vorba?
Pensie pentru limită de vârstă
In acest caz, contractul individual de munca existent inceteaza de drept la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim inceteaza cu data indeplinirii conditiilor pentru a beneficia de pensie pentru limita de varsta? noneyro noneyro La 01 iulie 2012 imi voi depune cererea de pensionare pentru limita de varsta cu stagiul complet de cotizare. Mi s-a spus ca CM va fi desfacut de la aceasta ... (vezi toată discuția)
Raport de munca in caz de pensionare otilia13 otilia13 La o societate comerciala o persoana poate fi tinuta in functie pana la momentul in care indeplineste varsta de pensionare sau se poate mentine pana la ... (vezi toată discuția)
Lege pensionare andreea20ro andreea20ro buna ziua,lucrez la o institutie de stat si in luna decembrie am depus dosarul de pensionare si apoi inca 90 de zile pana in luna martie am continuat la ... (vezi toată discuția)