avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Sunt executat pentru o datorie catre banca ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Sunt executat pentru o datorie catre banca am platit ...

Buna ziua,
Sunt executat pentru o datorie catre banca am platit mai mult de jumatate pot face o contestatie si sa platesc catre banca mai putin. Refuza refinantarea din cauza executorului.
Buna ziua,

Prin contestatia la executarea nu se poate obtine reducerea unei datorii ci doar anularea totala sau partiala a titlului executoriu sau anularea executarii.

Pentru a putea obține reducerea sumei, in cadrul contestatiei la executare se poate solicita anularea clauzelor abuzive, daca exista, si restituirea sumelor de bani achitate in temeiul acestor clauze si atunci se poate diminua suma care trebuie achitata.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea

Ultima modificare: Duminică, 8 Iunie 2025
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzul băncii piraeus sztoika/arpad@gmail.com sztoika/arpad@gmail.com Am luat un credit de nevoi personale în moneda CHF.în 2007,în valoare de 21,444,valoarea în Lei 480 mil.am plătit până în 2010.datorită schimbării ... (vezi toată discuția)
Executare silita Antonianety Antonianety Buna seara! Tatal meu, un om in varsta de 53 de ani, s-a gandit sa faca un imprumut bancar la Alpha bank.... asta cred ca prin 2016! Tot in acel an a facut o ... (vezi toată discuția)
Probleme executor judecatoresc sarateanusilviu sarateanusilviu Cum pot scapa de un executor judecatoresc- care afirma ca m a judecat, desi eu habar nu am, si pe fondul unei datorii bancare, am acum de platit cu 100%mai ... (vezi toată discuția)