avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reziliere contract administrație de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reziliere contract administrație de bloc

Bună ziua, toți proprietarii am primit azi un e-mail din partea administratorului de bloc ca a decis în mod unilateral (din motive obiective)încheierea contractului de colaborare cu asociația de proprietari. A dat termen 15/07 pt rezolvare. Este oare corectă procedura aceasta de reziliere a contractului încheiat în 15/07/2008? Mulțumesc mult pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:28, 9 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art. 1.321 C.civ.
Contractul încetează, în condiţiile legii, prin executare, acordul de voinţă al părţilor, denunţare unilaterală, expirarea termenului, îndeplinirea sau, după caz, neîndeplinirea condiţiei, imposibilitate fortuită de executare, precum şi din orice alte cauze prevăzute de lege.

art. 1277 C. civ. : „Contractul încheiat pe durată nedeterminată poate fi denunțat unilateral de oricare dintre părți cu respectarea unui termen rezonabil de preaviz”.
Ultima modificare: Luni, 9 Iunie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract colaborare (med dentara) DragosPetre DragosPetre Salutar, bine v-am gasit. Iubita mea lucreaza la o clinica dentara ca medic stomatolog printr-un contract de colaborare. Ea definita ca \"prestator\" iar ... (vezi toată discuția)
Protocolul poate fi asimilat contractului? larisarazvan larisarazvan Buna ziua Am un protocol de colaborare cu un ONG care doresc sa inceteze. In protocol este specificat faptul ca acesta inceteaza numai cu acordul partilor. ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract-probleme MrFB MrFB Buna ziua, In calitate de agent imobiliar am semnat un contract de colaborare cu o alta agentie pe o perioada nedeterminata.In contract singurele clauze de ... (vezi toată discuția)