avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Sunt cetățeană rusă, soțul meu este cetățean ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Sunt cetățeană rusă, soțul meu este cetățean român. Mi-am ...

Sunt cetățeană rusă, soțul meu este cetățean român. Mi-am vândut imobilul din Rusia, l-am cumpărat din România. Întrucât eu și soțul meu suntem căsătoriți, iar el este cetățean, am înregistrat tranzacția pentru doi - în contractul de vânzare-cumpărare, atât el, cât și eu suntem trecuți ca și cumpărători. Am transferat bani din Rusia într-un cont pe numele lui, deoarece nicio bancă nu-mi va deschide un cont pe numele meu, deoarece nu am un loc de muncă în România. Toate documentele justificative, de unde provin banii, sunt disponibile și sunt ale mele. Soțul meu nu a investit niciun ban nici în cumpărarea, nici în renovarea casei. Acum aflu că, conform documentelor, el este trecut ca proprietar, iar eu am doar dreptul de utilizare. Relația noastră se deteriorează și am o întrebare, poate să-mi transfere partea lui mie, o străină? Pot obține dreptul de proprietate?

Alte discuții în legătură

Dreptul meu legal Oanabella Oanabella Buna ziua Acum 4 ani am cunoscut un barbat cu care m am casatorit dupa cateva luni,in Londra.in momentul cand l am cunoscut el a cumparat o casa la rosu in ... (vezi toată discuția)
Divort cu cetateana straina (rus) rezident in romania sandy2peu20061 sandy2peu20061 Sotia mea este cetatean strain (rus) rezident in romania cu permis de sedere valabil,pe data de 3 aprilie la o mica discutie mi-a cerut divortul,ea cunoscind ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean rus dupa expirarea vizei de sedere! maryo30 maryo30 Buna ziua, Numele meu este Mario, si sunt cetatean roman in urma cu 1 an am cunoscut o persoana de origine rusa, in luna noiembrie am venit impreuna in ... (vezi toată discuția)