avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT cu cetateana straina (rus) rezident in Romania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT cu cetateana straina (rus) rezident in Romania

Sotia mea este cetatean strain (rus) rezident in romania cu permis de sedere valabil,pe data de 3 aprilie la o mica discutie mi-a cerut divortul,ea cunoscind prin intermediul internetului un cetatean rus din Rusia! stiam ca socializau impreuna..ea spunindu-mi tot,mai putin partea ca vroia la banii lui,el fiind bogat,patron de firme in Rusia ia trimis bani in tot acest timp si a atraso sa plece in tara ei,la el!....Eu iam spus ca nu o sa-i dau divortul rapid la notar sau la primarie asa cum se face acum rapid,pt ca eu o iubesc foarte mult,sintem de 2 ani si jumatate impreuna si am fost foarte fericiti,pina ce ea la intilnit pe acest om! Eu am facut multe sacrificii ca sa o aduc pe ea in tara,si a ne casatori,imprunutindu-ma la banci si ajutindo cu actele,bilete de avion etc! De aceea eu i-m pus conditii pentru un divort rapid,avind in vedere ca el este bogat,el trimitindu-i sau cumparindu-i bilet de avion pt a parasi romania si a merge la el,promitindu-i eventual ca o ia de sotie...probabil! Ea mi-a spus ca ma iubeste,dar si pe el ca are bani multi si de aceea vrea divort!! Ultimul mesaj al ei a fost in ziua cind a plecat inainte sa decoleze avionul spunund asa: eu zbor in Rusia,iau legatura cu tine peste citeva zile!...Si de atunci nu m-a mai contactat,stiu de la prietenele ei din orasul ei ca a ajuns si in orasul ei dar traieste cu acest rus in regiunea Samara! Toata lumea i-mi zice sa astept,si eu asta fac....dar am iubito atit de mult si ma doare inima....si inca o mai iubesc si o astept! EU INCA NU VREAU SA DIVORTEZ(ASTEPT POATE NE INTELEGEM SI REZOLVAM LA NOTAR SAU PRIMARIE) DAR DACA VA TREBUI
INTREBAREA MEA ESTE: CE AR TREBUI SA FAC DACA EA NU VA CERE DIVORTUL SA ZICEM PESTE 1/2 AN SAU UN AN! EA SI-A LUAT CU EA PASAPORTUL SI PERMISUL DE SEDERE IN ROMANIA!.....CARE SINT PASII DE FACUT CATRE DIVORT IN SITUATIA ACEASTA
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 17:29, 14 Aprilie 2014
puteti introduce actiune de divort in Romania la ultimul domiciliu comun daca mai locuiti acolo. va dura ceva, mai ales daca nu cunoasteti domiciliul ei din Rusia. se poate divorta si in lipsa dar va recomand sa consultai un avocat prealabil sa va faca actiunea, altfel riscati sa va fie anulata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu permisul de sedere (pasaport expirat) ContSters277959 ContSters277959 Buna seara, Sotul meu, cetatean strain cu permis de sedere in romania dar cu pasaportul expirat vrea sa mearga in tara lui.Credeti ca ar avea vreo problema ... (vezi toată discuția)
Sotia a fugit cu copilul nostru in rusia fara acordul meu, fara ... DerLehrer DerLehrer Sotia a fugit cu copilul nostru in Rusia fara acordul meu, fara ca copilul sa aiba pasaport, in conditii de pandemie. Nu stiu cum poate fi asa posibil in ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor rezultat in urma casatoriei cu un cetatean strain ilvermar ilvermar Buna ziua, Am fost casatorita cu un cetatean rus. Din casatorie a rezultat un copil (acum are 8 ani). Casatoria a fost incheiata in Rusia si transcrisa in ... (vezi toată discuția)