Sotia mea este cetatean strain (rus) rezident in romania cu permis de sedere valabil,pe data de 3 aprilie la o mica discutie mi-a cerut divortul,ea cunoscind prin intermediul internetului un cetatean rus din Rusia! stiam ca socializau impreuna..ea spunindu-mi tot,mai putin partea ca vroia la banii lui,el fiind bogat,patron de firme in Rusia ia trimis bani in tot acest timp si a atraso sa plece in tara ei,la el!....Eu iam spus ca nu o sa-i dau divortul rapid la notar sau la primarie asa cum se face acum rapid,pt ca eu o iubesc foarte mult,sintem de 2 ani si jumatate impreuna si am fost foarte fericiti,pina ce ea la intilnit pe acest om! Eu am facut multe sacrificii ca sa o aduc pe ea in tara,si a ne casatori,imprunutindu-ma la banci si ajutindo cu actele,bilete de avion etc! De aceea eu i-m pus conditii pentru un divort rapid,avind in vedere ca el este bogat,el trimitindu-i sau cumparindu-i bilet de avion pt a parasi romania si a merge la el,promitindu-i eventual ca o ia de sotie...probabil! Ea mi-a spus ca ma iubeste,dar si pe el ca are bani multi si de aceea vrea divort!! Ultimul mesaj al ei a fost in ziua cind a plecat inainte sa decoleze avionul spunund asa: eu zbor in Rusia,iau legatura cu tine peste citeva zile!...Si de atunci nu m-a mai contactat,stiu de la prietenele ei din orasul ei ca a ajuns si in orasul ei dar traieste cu acest rus in regiunea Samara! Toata lumea i-mi zice sa astept,si eu asta fac....dar am iubito atit de mult si ma doare inima....si inca o mai iubesc si o astept! EU INCA NU VREAU SA DIVORTEZ(ASTEPT POATE NE INTELEGEM SI REZOLVAM LA NOTAR SAU PRIMARIE) DAR DACA VA TREBUI
INTREBAREA MEA ESTE: CE AR TREBUI SA FAC DACA EA NU VA CERE DIVORTUL SA ZICEM PESTE 1/2 AN SAU UN AN! EA SI-A LUAT CU EA PASAPORTUL SI PERMISUL DE SEDERE IN ROMANIA!.....CARE SINT PASII DE FACUT CATRE DIVORT IN SITUATIA ACEASTA