avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am o poprire pe conturi in baza unui dosar de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am o poprire pe conturi in baza unui dosar de executare silita ...

Am o poprire pe conturi in baza unui dosar de executare silita deschis în anul 2020. Dacă au trecut 5 ani de la deschiderea procedurii, nu a intervenit perimarea?
Cel mai recent răspuns: Global Data Protection , Consultant GDPR 14:26, 12 Iunie 2025
Trebuie studiat dosarul executional. Daca nu s-au mai intreprins demersuri in dosar, este posibil. Perimarea intervine daca dosarul ramane in nelucrare mai mult de 6 luni si daca creditorul nu staruie in executare. Doar prin studierea dosarului se poate afla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea conturilor bancare opresete efectuarea oricaror alte acte de executare silita? Lulica Lulica Am facut demersuri in instanta pentru perimarea unei executari silite. Ultimul act din dosarul de executare era o poprire a conturilor bancare din 18.04.2016. ... (vezi toată discuția)
Executare dandres dandres Un dosar de executare se incheie cu art.371 5 alin.b . In acest dosar executarea s-a inceput cu poprire pe conturi (conturi cu sold 0) Timp de 6 luni ... (vezi toată discuția)
Executare silita covaci112233 covaci112233 Buna dimineata.Daca intr-un dosar executional inceput in 2011 nu am fost somat,7(sapte)luni,apoi am fost somat caci au blocat conturile,nu s-a prescris ... (vezi toată discuția)