avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenzi prescrise transferate
Discuție deschisă în Executare silită

Amenzi prescrise transferate

Buna ziua!
Am primit in data de 02,06,2025 de la un alt UAT pentru urmarire si executare silita doua PV-uri contraventionale si instiintari de plata din 2014 si 2017.,deoarece contravenienii au fost identificati in 2025 cu domiciliul schimbat de raza primariei noastre incepand cu 8.12.2022
Dosarul contine Somatie si titltul executoriu din 2018 , dar apoi se mai emit altele si in 2022.
Eu consider ca acestea amenzi sunt prescrise ,insa primaria le transfera totusi la UAT-ul nostru .
Intrebarea mea este ,le iau in debit si le dau la scadere prin HCL sau le restitui Primarie care le-a transferat.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iunie 2025
Vioela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:28, 11 Iunie 2025
Daca prescriptia a fost intrerupta ultima data in 2022, inca nu sunt in termenul de invocare a prescriptiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen prescriere amenda anaf - persoana juridica allexs96 allexs96 Buna ziua, vin cu urmatoarea situatie, la inceputul anului 2009 societatea la care sunt administrator a primit o amenda contraventionala in cuantum de 10.000 ... (vezi toată discuția)
Procese verbale adrian_94 adrian_94 amenzile de circulatie trimise prin posta recomandate daca nu se semneaza pt. ridicarea scrisorilor , ce se intampla cu ele daca a trecut mai mult de 6 luni de ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda de circulatie Cosmin Andronic Cosmin Andronic Buna ziua, Ma numesc Andronic Cosmin si va cer sfatul in privinta unei chestiuni ce tine de plata unei amenzi de circulatie din 2004. O sa scriu direct la ... (vezi toată discuția)