avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Daca cumpar o masina noua si ii montez gpl printr-o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Daca cumpar o masina noua si ii montez gpl printr-o firma autorizata ...

Daca cumpar o masina noua si ii montez gpl printr-o firma autorizata , pierd toata garantia masinii sau doar a motorului si eventual a instalatiei electrice ?
Cel mai recent răspuns: cosarium , utilizator 21:14, 14 Iunie 2025
Buna ziua,

Garantia unui produs se refera si se mentine daca aceasta prezinta caracteristicile initiale din momentul cumpararii fara a fi aduse modificari in structura acestuia. Practic veti pierde toata garantia.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vicii ascunse de conceptie si fabricatie autoturism nou stefanudrea stefanudrea Buna ziua In 2014 am achizitionat un autoturism nou. In 2015 am instalat gpl omologat dar neagreat de producatorul auto. In 2016 motorul s-a distrus complet. ... (vezi toată discuția)
Recuperare paguba iuliy iuliy am montat o instalatie gpl pe autovehicol la 0 firma specializata. dar acestia au montat o alta instalatie gpl care nu era compatibila cu tipul de motor. din ... (vezi toată discuția)
Modificări la imobil fără autorizație nicoleta alexandra nicoleta alexandra Eu si fratele meu suntem co-proprietari. De curand a renuntat la ideea de vanzare a apartamentului in care locuim si s-a apucat sa faca modificari prin casa ... (vezi toată discuția)