avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Pentru 2 soți decedati s-a deschis ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Pentru 2 soți decedati s-a deschis succesiunea si ...

Buna ziua, Pentru 2 soți decedati s-a deschis succesiunea si s-au eliberat certificate de mostenitor. Dupa o perioada de timp s-a descoperit ca un bun ( bun comun ) a fost omis la deschiderea succesiunilor.
Ce acte sunt necesare pentru suplimentul la certificatul de mostenitor? Mai este necesara anexa 24 pentru supliment? Notarul asa solicita. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:19, 13 Iunie 2025
Nu cred ca a fost "omis". Ci, nu a fost declarat de moștenitori. E o diferență.
Nu, nu mai este necesara Anexa 24, dacă este vorba despre un supliment.
Însă, nu e greu de obținut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suplimentare succesiuni: sunt plimbată între notari din cauza unui certificat de calitate de moștenitor și nu știu cum să rezolv problema Cristi1956 Cristi1956 Pentru a putea dezbate succesiunea dupa sotul meu decedat in urma cu 11 luni imi este necesara suplimentarea unor succesiuni ale acestuia dezbatute in ... (vezi toată discuția)
Legea 221 privind detinutii politici galmi galmi 1. Bunicii mei sunt decedati amandoi (sot si sotie). Ei au avut 8 copii, toti sunt in viata. 2. Din diverse motive nu a fost dezbatuta mostenirea (casa si ... (vezi toată discuția)
Anexa 24 cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu daca se poate intocmi Anexa 24,in vederea dezbaterii succesiunii,pe baza unui titlu de proprietate provizoriu. Inca nu a fost emis titlul de ... (vezi toată discuția)