raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

DAN POPESCU 
	    	Avocat

DAN POPESCU 
	    	Avocat	    

raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

cristian militaru 
	    	Utilizator

cristian militaru 
	    	Utilizator	    

cristian militaru, utilizator
 cristian militaru, utilizator 	
			 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat 	
			 LUMITM	                   

Ar trebui sa deschidem succesiunea in urma decesului bunicii mele, suntem 5 mostenitori dintre care 4 doresc deschiderea succesiunii iar unul dintre cei cinci ... (vezi toată discuția)
	                    LUMITM	                   

Ar trebui sa deschidem succesiunea in urma decesului bunicii mele, suntem 5 mostenitori dintre care 4 doresc deschiderea succesiunii iar unul dintre cei cinci ... (vezi toată discuția)

cosminb41	                   

salutam!a murit tata....eu nu l am cunoscut in viata deoarece a divortat de mama cind eu eram destul de mic!el s a recasatorit,a mai facut 2 copii,a divortat ... (vezi toată discuția)
	                    cosminb41	                   

salutam!a murit tata....eu nu l am cunoscut in viata deoarece a divortat de mama cind eu eram destul de mic!el s a recasatorit,a mai facut 2 copii,a divortat ... (vezi toată discuția)

ContSters412228	                   

Tatăl meu este recăsătorit si sotia lui are un copil.Daca nu ținem legatura si se va intampla ceva cu tatăl meu ,eu voi putea sa il mostenesc cu ceva ?Ma ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters412228	                   

Tatăl meu este recăsătorit si sotia lui are un copil.Daca nu ținem legatura si se va intampla ceva cu tatăl meu ,eu voi putea sa il mostenesc cu ceva ?Ma ... (vezi toată discuția)