avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, partajul voluntar realizat la notar poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, partajul voluntar realizat la notar poate fi atacat ...

Buna ziua, partajul voluntar realizat la notar poate fi atacat in instanta? Mulțumesc
Pt ce motiv?Atacat de către cine ?Dacă doriți răspunsuri ar trebui oferite și informații.Exista un motiv temeinic, (macar in opinia celui care e nemultumit de partaj)s,,au ,,nu mai îmi convine,îmi i au jucăriile și plec "
Buna ziua, a fost dezbătută succesiunea la notar si una din surori la cateva zile dupa semnarea actelor ii se pare ca nu este corect împărțită dar împărțirea a fost discutata inainte de a merge la notar fiecare si a ales ce a vrut in mod egal si totusi nu ii mai convine ce a ales si amenință acum ca merge in instanță.
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Pt ce motiv?Atacat de către cine ?Dacă doriți răspunsuri ar trebui oferite și informații.Exista un motiv temeinic, (macar in opinia celui care e nemultumit de partaj)s,,au ,,nu mai îmi convine,îmi i au jucăriile și plec "

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Șanse infime ca să nu spun șanse 0.Nu suntem copii mici sa ne razgandim după ce am făcut schimb de jucării..Ce spune fiecare persoana la nervi nu înseamnă că ar avea și argumente într un demers judiciar.Stati liniștită..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un moștenitor mai poate ataca moștenirea în instanta după ... Cornelstan Cornelstan Un moștenitor mai poate ataca moștenirea în instanta după ce a acceptat o și a fost făcut partajul? (vezi toată discuția)
Succesiune facuta, partaj voluntar danu danu Am facut succesiunea (dupa mama - 2 apartamente) si urmeaza sa facem partajul voluntar. Mostenitori sunt 2 frati. Intrebari: 1. Se poate face partajul voluntar ... (vezi toată discuția)
Un act notarial de vanzare-cumparare pentru un teren poate fi atacat in instanta Laurentiu-Claudiu Laurentiu-Claudiu Nu ma asteptam ca cineva sa raspunda atat de repede (... Multumesc ) Cere detalii trebuie sa le dezvolt mai in amanunt referitor la ..... Ati expus mult ... (vezi toată discuția)