Nu cunosc adresa pârâtului, necesară la completarea cererii de chemare în judecată.
.
Bună ziua! Recent, persoană cu care m-am întâlnit în mod concret, dar a cărei adresă exactă (stradă, număr, apartament) de domiciliu nu știu (ci doar orașul), a dus o acțiune sistematică de denigrare a mea pe un număr de 40 comunități de pe rețelele sociale, făcând afirmații false, îndemnând lumea să depună plângeri la poliție împotriva mea pe baza acuzațiilor ei. Ulterior acestor acțiuni ale ei, eu am făcut plângere iar poliția a venit și a constatat în proces verbal neadevărul acuzațiilor ei. Totodastă, polițiștii mi-au spus că ea nu a depus nici o plângere, deci toate acțiunile ei urmăreau doar compromiterea imaginii mele în acele comunități online care au un anumit profil (iubitori de animale). Totodată, în cadrul acelor postări defăimătoare, ea a divulgat adresa mea de domiciuliu și s-a oferit să divulge înregistrarea convorbirii mele telefonice cu ea. Toate acestea au asjuns la mii de oameni (însumat, comunitățile respective au sute de mii de membri), care, datorită credibilității ei (fiind de profesie veterinar și un membru mai vechi al respectivelor comunități), au ajuns să creadă că sunt un psihopat periculos.
Având în vedere acestea, am decis să o dau în judecată pentru a obține daune morale, mai ales pentru divulgarea datelor cu caracter personal și totodată pentru a fi obligată să facă în toate acele comunități dezmințiri și să prezinte scuze pentru ce a spus despre mine.
Problema este că nu știu adresa ei exactă, decât orașul în care locuiește și faptul că e medic veterinar.
Documentându-mă online despre cum trebuie să formulez cererea de chemare în judecată, am aflat că trebuie să menționez adresa pârâtului, iar eu nu o știu.
Ce pot face în acest caz?
Cel mai recent răspuns:
andreiv78 , utilizator
19:38, 17 Iunie 2025