avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu cunosc adresa pârâtului, necesară la completarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu cunosc adresa pârâtului, necesară la completarea cererii ...

Nu cunosc adresa pârâtului, necesară la completarea cererii de chemare în judecată.
.
Bună ziua! Recent, persoană cu care m-am întâlnit în mod concret, dar a cărei adresă exactă (stradă, număr, apartament) de domiciliu nu știu (ci doar orașul), a dus o acțiune sistematică de denigrare a mea pe un număr de 40 comunități de pe rețelele sociale, făcând afirmații false, îndemnând lumea să depună plângeri la poliție împotriva mea pe baza acuzațiilor ei. Ulterior acestor acțiuni ale ei, eu am făcut plângere iar poliția a venit și a constatat în proces verbal neadevărul acuzațiilor ei. Totodastă, polițiștii mi-au spus că ea nu a depus nici o plângere, deci toate acțiunile ei urmăreau doar compromiterea imaginii mele în acele comunități online care au un anumit profil (iubitori de animale). Totodată, în cadrul acelor postări defăimătoare, ea a divulgat adresa mea de domiciuliu și s-a oferit să divulge înregistrarea convorbirii mele telefonice cu ea. Toate acestea au asjuns la mii de oameni (însumat, comunitățile respective au sute de mii de membri), care, datorită credibilității ei (fiind de profesie veterinar și un membru mai vechi al respectivelor comunități), au ajuns să creadă că sunt un psihopat periculos.

Având în vedere acestea, am decis să o dau în judecată pentru a obține daune morale, mai ales pentru divulgarea datelor cu caracter personal și totodată pentru a fi obligată să facă în toate acele comunități dezmințiri și să prezinte scuze pentru ce a spus despre mine.

Problema este că nu știu adresa ei exactă, decât orașul în care locuiește și faptul că e medic veterinar.

Documentându-mă online despre cum trebuie să formulez cererea de chemare în judecată, am aflat că trebuie să menționez adresa pârâtului, iar eu nu o știu.

Ce pot face în acest caz?
Ultima modificare: Marți, 17 Iunie 2025
andreiv78, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreiv78 , utilizator 19:38, 17 Iunie 2025
Trebuie sa știți cu cine va judecați.
De la cine luați bani?

Mergeți la avocat ca sa vada cum va ajută.
Și acțiunea Trebuie motivată în fapt și în drept sub sancțiunea anulării.
Sunt multe capcane juridice...

Nu cred ca va descurcați singura.
Instanta o sa va pună bete în roate...

București 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pt astfel de procese nu aveți șanse cu modele.Chiar dacă taxa de timbru e doar 100 de lei, pt a obține ceva trebuie sa dovediți îndeplinirea cumulative a unor condiții,sa faceți dovada prejudiciului moraletcetc.Problrme care se ridica sunt relativ complexe,situația la care faceți referire(faptul ca nu cunoașteți adresa pârâtului ridica dificultăți.aDiscutati cu un av dacă vreți sa aveți rezultate.Daca va doriți doar
sa sicanati persoana respectiva chemând- o în judecata e o alta discuție.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc! Stiu doar numele persoanei.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare Angel Mariana Angel Mariana Am dat peste un necaz si nici un avocat din localitatea mea nu vrea sa se puna cu cel care m-a dat in judecata Iata cum suna actul Obligarea paratului Ia ... (vezi toată discuția)
Instigare la fals in declaratii. cineva a raspandit metodic ... andreiv78 andreiv78 Instigare la fals in declaratii Cineva a raspandit metodic niste informatii false despre mine pe aproape 40 grupuri de facebook, totalizand peste 500.000 ... (vezi toată discuția)
Defaimare societate comerciala pe o retea de socializare EvaCsabi EvaCsabi Detinem un complex despre care o clienta nemultumita a trimis spre publicare un articol defaimator, incitator si revoltator dar si mincinos , la o pagina ... (vezi toată discuția)