Buna ziua,
Am documentele:
-Certificat posesie pe defunct(tatal meu) eliberat de primarie
-Pv de vecinatate
-Plan de amplasament
-Declaratie notariala pe propria raspundere ca defunctul detine terenul mai mult de 30 ani
-Adeverinta de rol al defunctului
-Fisa fiscala cu impozitul la zi
-Carte funciara cu proprietar neidentificat(sa facut CF la toata comuna cei care nu au avut puneri in posesie la acel moment sa trecut neidentificat)
-Cert de deces, certif nastere fiu,CI fiu(dovada mostenitor)
Toate aceste documente le-am depus la Ocpi pt intabulare CF pe numele defunctului..unde a fost respinsa,motiv sa aduc anexa 24..adev de la primarie ca sunt mostenitor...intrebarea este nu se poate face intabulare pe un defunct daca toate documentele sunt pe numele defunctului? Cum sa se ceara anexa 24 atata timp cat dupa inregistrare in cf pot face succ.dupa defunct.
Se poate face succe.doar in baza puneri in posesie ? Chiar dc CF nu este inca pe numele defunctului?
Buna ziua, raspunsul ocpi este corect. Nu puteti intabula in numele unei persoane defuncte. Succesiunea se face si fara intabulare, asadar intai succesiunea si apoi intabularea.
Anexa 24
cri_secret_ina
As dori sa stiu daca se poate intocmi Anexa 24,in vederea dezbaterii succesiunii,pe baza unui titlu de proprietate provizoriu.
Inca nu a fost emis titlul de ... (vezi toată discuția)