avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Eșalonare plată cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Executare silită

Eșalonare plată cheltuieli de judecata

buna seara! pot sa cer sa amanarea si sa esalonez plata chieltuielilor de judecata pe care le datorez in urma pierderii unui proces? mentionez ca nu am nici o sursa de venit stabila..multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iunie 2025
Ghioca, utilizator
Puteți cere orice, dar nu-i nimeni obligat sa va accepte cererea.
Daca ați pierdut procesul, asta se întâmplă.
sint casnica si nu am bunuri proprii,nu ca nu vreau sa platesc...efectiv nu am

Dapix a scris:

Puteți cere orice, dar nu-i nimeni obligat sa va accepte cererea.
Daca ați pierdut procesul, asta se întâmplă.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vã înteleg. Vorbiti cu executorul sä vä esaloneze creanta, dacä va fi de acord creditorul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Greu de crezut ca partea căreia ii datorați va fi de acord.Nu exista o obligație de a accepta sau dispoziții legale care sa prevadă o astfel de situație.Depinde doar de creditor..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere rata la banca ardnaxela15 ardnaxela15 Buna seara, As avea si eu o nelamurire: In 2003 am facut o rata pentru niste electrocasnice ( celebra rata doar cu buletinu). A fost facut pe maxim, maxim ... (vezi toată discuția)
Executare silita- somatie din partea firmei de recuperari creante cristian15coman cristian15coman Buna ziua!Va rog mult sa nu ocoliti acest mesaj.Am primit de la eos -ksi o notificare prin care in termen de 5 zile sa achit suma de 8271,97 pe care eu nu o ... (vezi toată discuția)
Executare imobil pt.credit nevoi personale alina_pmi alina_pmi Buna ziua Problema mea: tatal meu a luat un credit de nevoi personale fara garantii in 2007 pe care in 2009 nu l-a mai putut plati. Creanta a fost cumparata ... (vezi toată discuția)