avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ! Recent am contactat o firmă să îmi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ! Recent am contactat o firmă să îmi paveze curtea, se ...

Bună ziua !
Recent am contactat o firmă să îmi paveze curtea,se pare că au început unele discuții minore care se pot transforma .Au săpat ,au scos și transportat moluzul și cînd au complectat cu un șorț se arată că eu ca proprietar trebuie să modific toate porțiile și ușile pentru a fii funcționale..
Tot mereu angajații aruncă vina că trebuie să aibe cădere apa..
Eu după părerea mea este că nu au săpat suficient,
Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: icostin66 , utilizator 07:59, 20 Iunie 2025
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cumva daca inaltati portile, va ramane si casa prea jos? Trebuie daramata ca sa vina pavelele alora asa cum trebuie.
Bineinteles ca nu au luat in calcul cat se inalta cu sortul. Fie il scot, ca sa sape mai mult, fie pun pe un pat mai subtire, dar care nu va avea stabilitate.
Ultima modificare: Vineri, 20 Iunie 2025
gi-jane2, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai bine nu le dati banii pina nu fac lucrarea cum trebuie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ridicolul situatiei este depasit doar de tupeul asa-zisilor constructori. Greseala lor este flagranta, nici nu are rost sa dezvoltam acest subiec. Ei trebuiau nu sa va inalte curtea, trebuiau doar sa o paveze la cotele la care era. Punct. P.S. Daca aveti un contract scris cu aceasta firma si lucrarea nu este conforma, cel mai bine consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sapatura pentru bransare electicitate ralu.fox ralu.fox buna seara, va rog frumos, am si eu nevoie de ajutor pentru a intelege mai bine ce drepturi si obligatii am ca nou proprietar de casa pe pamant. Am ... (vezi toată discuția)
Probleme contract amenajari interioare si exterioare dcgdcgdcg dcgdcgdcg Buna ziua, Am angajat o firma de amenajari interioare si exterioare pentru indeplinirea urmatoarelor obiective (scriu din anexa la contract): [quot] 1) ... (vezi toată discuția)
Problema cu apometrele Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am 2 apometre , unul se afla in curte si altul in afara curtii, amandoua pentru apa rece. Cel din curte a inregistrat din luna septembrie 2016 pana in ... (vezi toată discuția)