avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Renuntare permis persoana cu handicap dupa avc - OUG ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Renuntare permis persoana cu handicap dupa avc - OUG 5/2025; ...

Renuntare permis persoana cu handicap dupa avc - OUG 5/2025;
X detine permis de conducere valabil, nu conduce, de fapt nu iese din casa dupa un avc de acum 5 ani. Cum poate renunta la permis ca sa ia in continuare indemnizatia de handicap? Fara mers la comisii medicale etc. Il poate preda la politie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:40, 26 Iunie 2025
Il poate preda la Politie - Directia Rutiera

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am hipoacuzie bilaterală profundă, încadrat la gradul doi accentuat și deținător permis categoria 2 WLAB WLAB Buna ziua! Rog și eu o lămurire ,am hipoacuzie bilaterală profundă, încadrat la gradul doi accentuat și deținător permis categoria B. .E vorba de ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi schimb permisul in anglia daca nu a venit hotararea judecatoreasca a ultimului proces ! alyndizzy alyndizzy Buna seara ! In Septembrie anul trecut am recuperat permisul de conducere cu un certificat de grefa. Pe 22 Martie 2016 am fost chemat in instanta unde la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie insotitor persoana imobilizata la pat Andrei Gica Andrei Gica Familia unui pensionar imobilizat la pat din cauza unui accident vascular poate beneficia de vreo indemnizatie pt faptul ca-l ingrijesc pe batran ? Daca da, de ... (vezi toată discuția)