Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara, am primit executare silita pentru suma de 1746 lei ...

Buna seara, am primit executare silita pentru suma de 1746 lei reprezentand pensia alimentara a fiului meu din 2020 dar eu am platit acesti bani si am trimis email executorului cu toate dovezile. Intrebarea este am facut bine, trebuie sa mai fac si altceva?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:05, 26 Iunie 2025
Buna ziua, ar trebui sa formulati contestatie la executare in 15 zile preventiv pentru ca daca executorul va ignora dovezile, mai tarziu nu veti mai putea face conteststie.
Daca nu se închide executarea rapid faceți contestatie la executare.
Apelati și la avocat căci nu contează mereu cine are dreptate și puteți pierde procesul.
Nu mergeti la avocat cu o zi înainte de expirarea termenului pentru a evita costurile de urgență care pot fi și cu 50% mai ridicate.

București 2025
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit executare silita pentru suma de 1747.29 lei din 2020, ... Curecheriu Nicoleta Curecheriu Nicoleta Am primit executare silita pentru suma de 1747.29 lei din 2020, reprezentant pensia alimentara, dar mentionez ca suma a fost platita si am dovezi, fapt pentru ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu un executor judecătoresc. in data de 13 februarie ... litan litan Am o problema cu un executor judecătoresc. In data de 13 februarie 2025 mi s.a instituit poprire pentru un card de credit facut in urma cu multi ani. In anul ... (vezi toată discuția)
Fiul meu a luat in 2010 un credit de nevoi personale de 10.000 ... stefangero stefangero Fiul meu a luat in 2010 un credit de nevoi personale de 10000 E de la o banca, a achitat doar citeva rate si dupa aceea a renuntat, neavind nicio sursa de ... (vezi toată discuția)