avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Am un copil de 3 ani cu grad de handicap ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Am un copil de 3 ani cu grad de handicap mediu și ...

Bună ziua!Am un copil de 3 ani cu grad de handicap mediu și am domiciliul în Reșița!Locuiesc împreună cu fostul soț!Am divorțat înainte să l nasc pe copil!Mentionez ca copilul este al lui!Nu ne mai înțelegem deloc! Vreau sa ma mut cu copilul la părinții mei!Cum procedez cu gradul de handicap?
Cel mai recent răspuns: Zoria , utilizator 21:41, 26 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Părinții locuiesc în altă localitate din alt județ'?
Da

Deși avem 2 case și pe ambele suntem trecuți amândoi,prefer să las tot și să plec la părinți!El nu se opune din câte văd!Problema mea este ca am dosarul de handicap facut in Reșița!
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2025
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca să nu pierdeți drepturile, trebuie să mergeți la DGASPC Reșița și să faceți cerere de transfer al dosarului în județul unde veți avea domiciliul cu copilul.
Trebuie să vă treceți și pe buletin cel puțin viza de flotant de la noua reședință.
Vă mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se muta dosarul de pwnsie daca fac viza de resedinta la parinti in alt judet ? florin19801980 florin19801980 Stau in bucuresti buletin adresa in bucuresti apartament si vreau sa fac viza de flotant de resedinta in ilfov la parinti sunt pensionat definitiv intrebarea ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap pusa sub interdictie Lynuxxx Lynuxxx Tatal meu a murit iar mama mea sufera de Alzheimer, are certificat de handicap cu insotitor (beneficiaza de prestatie sociala de la DGASPC Bacau si de ... (vezi toată discuția)
Divort cu un copil minor cu handicap mediu mierloianamaria mierloianamaria Buna ziua. Va scriu pentru ca as avea nevoie de un raspuns in fata unei situatii. Vreau sa divortez de sotul meu cu care sunt impreuna de 6 ani, locuim in ... (vezi toată discuția)