avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara, sunt angajat ca referent ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara, sunt angajat ca referent marketing/vânzări într-o ...

Bună seara, sunt angajat ca referent marketing/vânzări într-o instituție de stat care are în portofoliu câteva produse pe care le vindem/livrăm către magazinele proprii si clienți externi.Luna viitoare gestionarul de la depozit va ieși la pensie, pot fi eu obligat sa preiau gestiunea ? Sunt singurul din departament care se ocupă de aceste produse, fac muncă de teren si birou + eveninente externe, am probleme medicale .Ce se poate întâmpla dacă refuz ? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:23, 27 Iunie 2025
In principiu , da.

art. 40 C.mun.
(1) Angajatorul are, in principal, urmatoarele drepturi:
...
b) sa stabileasca atributiile corespunzatoare fiecarui salariat, in conditiile legii;
c) sa dea dispozitii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalitatii lor;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegarea de atributii pentru personalul contractual animarsrl animarsrl buna ziua, trebuie sa fac o dispozitie prin care se delega unele atributii de asistent social unui referent contractual din cadrul primariei. ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Gestiune biblioteca Bibliotecarii Bibliotecarii Bună ziua, Sunt bibliotecar și gestionar pe fondul de carte al unei secții mari. Mi se cere să iau și gestiunea unei filiale, unde merg de 2 ori pe ... (vezi toată discuția)
Toate activitatile dintr-o firma trecute in fisa postului S M SORIN S M SORIN Buna ziua, Ce atributii poate trece angajatorul in fisa postului unui Agent de Vanzari, conform COR, intr-o firma privata? Va adresez aceasta intrebare ... (vezi toată discuția)