avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua vreau sa știu daca pot sa scot sentința ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua vreau sa știu daca pot sa scot sentința definitiva ...

Bună ziua vreau sa știu daca pot sa scot sentința definitiva de divort, inca nu sa finalizat la tribunal următorul termen ii pe 1.10.2025 pot sa scot mai repede?
E greu sa ghicim ce anume doriți.Aveti un proces în apel si vreți sa legalizati sentința fondului/din prima instanta,?
Da am proces in apel si se poate scoate definitiva
Bineînțeles că nu.O hotărâre definitiva înseamnă că un proces s a finalizat,nu mai exista cai de atac etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine mai repede sentinta definitiva si irevocabila? ksandra_33 ksandra_33 Buna ziua! Va rog frumos sa dati un sfat unui om aflat in incurcatura.Cum sa procedez pentru a obtine mai repede sentinta definitiva si irevocabila avand in ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva divort ContSters291729 ContSters291729 buna ziua, am primit hotararea de divort. doresc sa fac recurs la un capat de cerere - cel privind exercitarea autoritatii parintesti. daca nici sotul nu ... (vezi toată discuția)
Acțiune de divorț Olteanu Ioan Olteanu Ioan Am introdus acțiune de divorț pentru că soția a plecat în străinătate și nu s-a mai întors. La introducerea acțiunii tribunalul a găsit-o pe soție ... (vezi toată discuția)