avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă am luat sala pentru un nou permis de conducere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă am luat sala pentru un nou permis de conducere fiind anulat celălalt ...

Scuzați mic ajutor !
Dacă am luat sala pentru un nou permis de conducere fiind anulat celălalt
Pe cazierul judiciar se vede Dece a fost anulat celălalt
Sau mai bine zic să rog explicați-mi un pic ce se vede pe cazier vă rog frumos !
Ultima modificare: Vineri, 27 Iunie 2025
Emanuel111, utilizator
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 09:33, 28 Iunie 2025
Vă rog frumos mic ajutor
Pe cazier se vede infracțiunea ( condamnarea definitivă)pentru care a fost anulat permisul de conducere.
Mergeți la direcția regim permise din județ și cereți cazierul rutier.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iunie 2025
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis anulat rusu1985 rusu1985 buna ziua.Va rog sa imi spuneti si mie cand pot da din nou de permis,mia fost anulat permisu pt ucidere din culpa 4 ani cu executare,am iesit din penitenciar ... (vezi toată discuția)
Cazier auto - stergere AOlteanu AOlteanu Buna ziua. Am avut permisul de conducere anulat. Dupa ce termenul necesar de la sentinta definitiva a trecut, am dat din nou examen si am luat un nou permis ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o întrebare pe care nu am putut să o lămuresc ... Tamás Béla Tamás Béla Buna ziua Am o întrebare pe care nu am putut să o lămuresc nici la DRPCIV nici la Poliția Rutieră Deci am fost în audiență la șeful serviciului ... (vezi toată discuția)