avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
LIVE, ACUM (501 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am incheiat un antecontract de vanzare in 2021 pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am incheiat un antecontract de vanzare in 2021 pentru un apartament ...

Am incheiat un antecontract de vanzare in 2021 pentru un apartament pe care l am achitat integral pret+5% TVA. Apartamentul a fost finalizat si mi a fost predat, insa Investitorul s-a incurcat cu intabularea si inca nu a fost intocmit Contractul de vanzare cumparare. Cand se va face Contractul de vanzare-cumpare, mai trebuie sa achitam din nou TVA? Sau cum se va proceda?
Cel mai recent răspuns: cristianasandei , utilizator 14:07, 28 Iunie 2025
Nu mai trebuie.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, in 2022 am cumparat un apartament (84 k) pe care l-am ... Androis Androis Buna seara, In 2022 am cumparat un apartament(84k) pe care l’am achitat integral in baza unui antecontract de vc, la care am achitat tva 5% conf normelor ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare-cumparare sonia.maria sonia.maria Doresc sa cumpar un apartament de la o persoana care inca nu detine proprietatea asupra acelui ap(este promitent cumparator,are incheiat doar un contr de mana ... (vezi toată discuția)
Cesiune de (ante)contract sau novatie? sonia.maria sonia.maria Doresc sa cumpar un apartament de la o persoana care inca nu detine proprietatea asupra acelui ap(este promitent cumparator,are incheiat doar un contr de mana ... (vezi toată discuția)