avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... La ce se incadreaza faptul ca o mama a parasit un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

La ce se incadreaza faptul ca o mama a parasit un copil de 5 ...

La ce se incadreaza faptul ca o mama a parasit un copil de 5 ani in locuinta conjungala, in timp ce tatal era plecat cu munca si nu era instiintat?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:41, 29 Iunie 2025
Poate fi vb de neglijenta grava daca l-a lăsat singur, nesupravegheat, pus in pericol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

:( decadere din drepturi parintesti; alinadragan alinadragan Sunt o mama care nu si-a vazut copilul de un an si opt luni.In 2010 am parasit domiciliul concubinului meu ,tatal copilului care era extrem de agresiv vi ... (vezi toată discuția)
Neglijenta mikas mikas Poate fi acuzat tatal a doi minori de 3 si 5 ani de neglijenta pentru faptul ca i-a lasat nesupravegheati in casa noaptea de la ora 21 pana la 24 ca sa se duca ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturi parintesti mimigherasa mimigherasa am trait in concubinaj 7 ani cu tatal fetitei mele,cand eram insarcinata in patru luni acesta a fost arestat si eliberat abia cand fetita avea 7 luni.A mers si ... (vezi toată discuția)