Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tata a decedat, si constructia pe care a construit-o , ocasa ...

Tata a decedat, si constructia pe care a construit-o , ocasa cu parter si etaj dar nu mai apucat sa faca cadastru si intabularea.
Intrebarea mea e una cam spinoasa.
Mi-a facut contract de v-c cu clauze contractuale, in prezenta unui avocat, deoarece la notar nu se putea deoarece cadastrul nu s-a facut.
Succesiunea este in pronuntare, facut dupa un testament in favoarea mea.(3/4 din masa succesorala).
Avocatul initial nu a adus in discutie acest antecontrat, iar noul avocat la recurs nu a stiut de acest antecontract, deoarece avocatul initial a facut recursul si nu s-a mai prezentat, fiind nevoit sa-mi caut alt avocat.
Intrebarea mea e urmatoarea, mai pot sa ma folosesc de acest antecontract, daca da sau nu , si daca da cum pot ?
Cu multumiri !!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:27, 1 Iulie 2025
Vorbiți cu avocatul.
E mult de explicat.
Moșteniți fără contract.
Daca sunt mai mulți moștenitori va ajuta.
Se discuta cu avocatul pe fiecare palier juridic.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament fara cadastru/intabulare karrigan karrigan Buna ziua! Doresc sa achizitionez un apartament in Bucuresti insa din ce am inteles de la vanzator, nu are cadastru si intabulare. Vanzatorul sustine ca va ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare-cumparare in care vanzatorul s-a razgandit MuMuRo MuMuRo Buna ziua, Poveste mea incepe in felul urmator; am achizitionat o casa cu programul prima casa. Odata cu semnare antecontratului de vanzare-cumparare (pt ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii corbumihai corbumihai Buna ziua. Am o problema care consta in faptul ca mai am un frate iar tatal nostru a decedat lasand o locuinta compusa din subsol parter si pod, etajul ... (vezi toată discuția)