avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am incheiat un contract pentru schimbarea unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am incheiat un contract pentru schimbarea unui acoperis ,in contract ...

am incheiat un contract pentru schimbarea unui acoperis ,in contract s-a scris suma de 21000 de lei acoperis plus manopera ,cu materiale ,aproape de finalizarea lucrari a venit cu un devz de 164000 de lei .ce pot face in cazul de fata.multumesc
Dvs. in numele cui ati incheiat acel contract? Aveti as. proprietari ? Luati legatura cu un avocat.
persoana fizica
Bun, m-am lamurit. Daca ati terminat lucrarea, nici nu mai conteaza ce bazaconii zic ei, dar depinde f. mult de ce s-a scris in acel contract, din acest motiv v-am sfatuit sa va cautati un avocat.
Mult succes!
Bună seara!
Mergeți la un avocat cu contractul dvs pentru a analiza clauzele contractuale si pentru a-i detalia problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptia lucrarilor mariusmm mariusmm Buna ziua! Am efectuat la sediul unitatii o reparatie capitala pentru toata cladirea. Am incheiat contractul cu firma respectiva pentru suma de 21000 lei cu ... (vezi toată discuția)
Obligatii contractuale unusernou unusernou Am incheiat un contract pentru reparatia acoperisului cu o firma. Firma nu a incheiat lucrarile la termenul stabilit si ne tot duce cu presul. Nu cred ca mai ... (vezi toată discuția)
Modificarea clauzelor contractului PaulHaiducu PaulHaiducu În conformitate cu modificarile legislative impuse de HG nr.846/2017, respectiv cresterii orei de manoperala la valoarea de 11,4 lei/h incepand cu ... (vezi toată discuția)