avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz efectuat la altă societate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz efectuat la altă societate

Bună ziua,

Firma la care lucrez și a închis activitatea .Am primit preavizul de concediere doar ca sunt trimis la alta societate sa lucrez în zilele de preaviz. Este legală aceasta decizie? Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 1 Iulie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:11, 1 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, este legala ..pe durata preavizului puteti fi detasat/delegat la alta socieatte.
Ultima modificare: Marți, 1 Iulie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz si deplasare livialina livialina tatalui meu i s-a cerut dermisia,din motiv de restructurare personal dar nu a vrut sa sermneze preavizul iar firma i-a trimis prin posta actele necesare. in ... (vezi toată discuția)
Concediere prin mail Anonipoimuytv Anonipoimuytv Am anuntat angajatorul prin instintare si prin adeverinta eliberata de medic confirmand faptul ca sunt insarcinata, mi a oferit nr de inregistrare. In ziua ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere nesemnata ContSters137044 ContSters137044 Buna ziua, Am si eu o intrebare usor retroactiva sa zic asa,daca societatea nu ne-a prezentat nici o decizie de concediere (colectiva)cu mentiunea ... (vezi toată discuția)