avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Cum trebuie procedat în cazul unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Cum trebuie procedat în cazul unui divorț notarial, ...

Bună ziua!
Cum trebuie procedat în cazul unui divorț notarial, agreat de ambele părți, în situația urmatoare:
locuim încă impreuna in jud Valcea, eu fiind din Craiova iar ea este din Valcea. Proprietatea unde locuim este scoasa la vânzare( în Valcea). Eu nu mai am alta proprietate sau ajutor din partea cuiva. Doresc sa revin în județul Dolj. Doresc sa îmi construiesc o mica casuta in judetul Dolj, DUPA ce se vinde cea în care locuiesc(im) în prezent....asta pentru ca încă nu am banii de care este nevoie pentru cumpărare teren și ridicat construcția. Cum trebuie procedat cu CARTEA DE IDENTITATE în situația de fata știind ca ea trebuie solicitata în maxim 15 zile de la schimbarea adresei, ținând cont ca eu încă nu voi avea o adresa și un imobil, pana nu iau banii și se termina noua casa, cu toate actele care înseamnă acest lucru( primărie, cadastru, politie,etc).
Mulțumesc frumos și anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: MariusPoppa , utilizator 16:21, 2 Iulie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apelați la părinți, rude, prieteni, cunoștințe sa va ia în spațiu și sa va stabiliți domiciliul la adresa unui dintre ei, pana va rezolvați problema cu casa.
Multumesc frumos, doamnei/domnisoarei raluk0207
va faceti carte de identitate provizorie.
Mulțumesc de răspuns. Cat este valabila cartea de identitate provizorie?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cate un an, reinnoiti in fiecare an.

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal auto refuz gabinuno gabinuno buna ziua ,am cumparat o masina second cu numere rosii de la cineva din judetul alba,localitatea aiud,mentionez eu sant din baia mare,numere care au fost ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)
Domiciliul in strainatate si dubla cetatenie kiralina51 kiralina51 Buna ziua Imi permit sa va cer ajutorul in ce priveste o problema cu care ma confrunt si pentru care nu am gasit deocamdata o solutie clara. Locuiesc si ... (vezi toată discuția)