Bună ziua!
Cum trebuie procedat în cazul unui divorț notarial, agreat de ambele părți, în situația urmatoare:
locuim încă impreuna in jud Valcea, eu fiind din Craiova iar ea este din Valcea. Proprietatea unde locuim este scoasa la vânzare( în Valcea). Eu nu mai am alta proprietate sau ajutor din partea cuiva. Doresc sa revin în județul Dolj. Doresc sa îmi construiesc o mica casuta in judetul Dolj, DUPA ce se vinde cea în care locuiesc(im) în prezent....asta pentru ca încă nu am banii de care este nevoie pentru cumpărare teren și ridicat construcția. Cum trebuie procedat cu CARTEA DE IDENTITATE în situația de fata știind ca ea trebuie solicitata în maxim 15 zile de la schimbarea adresei, ținând cont ca eu încă nu voi avea o adresa și un imobil, pana nu iau banii și se termina noua casa, cu toate actele care înseamnă acest lucru( primărie, cadastru, politie,etc).
Mulțumesc frumos și anticipat pentru răspuns!
raluk0207
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Apelați la părinți, rude, prieteni, cunoștințe sa va ia în spațiu și sa va stabiliți domiciliul la adresa unui dintre ei, pana va rezolvați problema cu casa.