avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca

Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la domiciliul de resedinta unde locuiesc acum cu mutatie, sau numai in localitatea unde am locuit pana acum la adresa din actul de identitate.Daca schimb c.i. la domiciliul de resedinta adresa de pe cartea de identitate va fi aceasta unde locuiesc acum sau se va pastra cea de dinainte si apoi sa fac din nou mutatie .Mentionez ca nu am facut inca partajul bunurilor comune.Multumesc anticipat!..
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 19:05, 16 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
veti face un nou buletin cu numele precizat ca il veti avea dupa divort si cu adresa unde veti locui efectiv -cititi cu atentie hotararea de divort.
Nu are nici o legatura partajul cu situatia dumneavoastra, aveti nevoie de buletin deoarece el si asa spuneti ca a expirat !!!
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2011
sebastian-barbulescu, utilizator

Daca nu puteti merge in orasul unde aveti domiciliul / unde vi s-a eliberat cartea de identitate ca sa v-o reinnoiti, puteti solicita la SPCLEP de care apartineti acum eliberarea unei carti de identitate provizorii cu mentiunea Lipsa locuinta - acea carte de identitate provizorie nu va avea trecut pe ea la adresa decat orasul si judetul in care locuiti.

Nu va puteti face o noua CI fara un act de proprietate asupra unei locuinte sau fara acceptul unui proprietar de a va primi in spatiul lui.

Conform hotararii de divort definitive si irevocabile pastrez numele din timpul casatoriei.Problema este ca sotul locuieste in apartamentul din care m-a alungat. Daca pe c.i. pe care trebuie sa o schimb, nu va mai fi aceeasi adresa de domiciliu ca inainte, nu voi avea probleme cu partajarea apartamentului care este bun comun?
Nu are nicio legatura, stati linistita.

Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2011
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

Buna seara!supun atentiei dvs urmatoatea situație: am deschis ... andreea27 andreea27 Buna seara!Supun atentiei dvs urmatoatea situație: Am deschis procedură notariala divorț. Certificatul de casatorie in original va fi retinut de notar pana ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)