avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Ce posibilitati ar fi de recuperarea unor sume ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Ce posibilitati ar fi de recuperarea unor sume reprezentand cv ...

Ce posibilitati ar fi de recuperarea unor sume reprezentand cv unor facturi de la o firma dizolvata si radiata acum doi ani Mentionez ca nu am avut contract cu firma respectiva si nu am nici semnatura pe facturi !
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 20:44, 1 Iulie 2025
Dacă societatea a fost radiată nu mai puteți recupera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un caz mai complicat?! Nina1 Nina1 A fost infiintata o societate comerciala cu ajutorul unei procure in fals. Am fost trecuta ca si administrator si asociat al firmei respective. Toate ... (vezi toată discuția)
Situatie abonament telefonie / datorii - firma dizolvata, urmeaza radiere off_ro off_ro Firma a solicitat dizolvarea, decizia a iesit pe 22 septembrie. In jur de 22 octombrie se va incepe si procesul de radiere, nu exista probleme cu statul, deci ... (vezi toată discuția)
Termen prescriere datorie burnaz burnaz Am avut o soc com care s-a dizolvat si radiat din 2014.In anul 2010 am avut o relatie com cu o societate in care eu eram debitorul .si datorita situatiei ... (vezi toată discuția)