avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... La judecarea cauzei la Curtea de Apel este obligatorie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

La judecarea cauzei la Curtea de Apel este obligatorie prezenta ...

La judecarea cazei ,la Curtea de Apel este obligatorie prezenta reclamantului.?Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: emil tugneanu , utilizator 21:45, 3 Iulie 2025
Nu. Dar trebuie sa trimiteti o cerere in care sa specificati ,ca doriti judecarea in lipsa la termenul respectiv.
Nu.
Merge avocatul dacă va interesează procesul.

București 2025
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc frumos.O seara buna va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre apel Anca Puma Anca Puma Intentionez sa fac apel impotriva unei hotariri pronuntate partial in favoarea mea, la Judecatoria de sector, intr-un proces civil, in care am avut calitatea ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca dflorian55@yahoo.com dflorian55@yahoo.com Am contestat o decizie pentru desfacerea contractului de munca,la primul termen m-am prezentat si am primit o intampinare depusa de avocatul SRL-ului ce m-a ... (vezi toată discuția)
Impacare intre primul si al doilea termen sipiran sipiran Buna ziua, In urma cu 2 saptamani am avut primul termen la divortul care l-am deschis.as dori sa stiu care sunt (toate)posibilitatile de a incheia divortul.nu ... (vezi toată discuția)