avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Am făcut si eu un credit în Iunie 2025 ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Am făcut si eu un credit în Iunie 2025 ...

Bună ziua! Am făcut su eu un credit la Credius în Iunie 2025 cu prima scadenta oe 25.07.2025. Am făcut o plata parțială de 2000 RON și acum doua zile am accesat în aplicația Credius cererea de rambursare integrala a creditului. Peste o zi mai exact ieri, am întrat în aplucatie și am văzut mesajul cu creditul meu cesionat către Finopro ifn. Puteți sa mi spuneți va rog ce se intampla? Am sunat la Finopro și nu răspunde nimeni. A mai trecut cineva prin asta? Va rog dacă ma poate ajuta cineva cu niște răspunsuri!
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Am luat un credit de la credius, pe data de 18.02.2025, ... Mihai2198 Mihai2198 Bună ziua, am luat un credit de la Credius, pe data de 18.02.2025, când am întrat în cont sa plătesc rata, am văzut ca a fost cesionat către Finopro, la ... (vezi toată discuția)
Creanta cesionata de catre credius catre finopro ifn alexandrer alexandrer Creanta cesionata de Credius catre FinoPro IFN, nu stiu cum sa procedez cu plata restanta in absenta instintarii oficiale de cesionare. Povestea clasica, o ... (vezi toată discuția)
poprire salariu Denisstefan1989 Denisstefan1989 Bună ziua . Am luat un credit de 3000 lei acum circa 7 ani de la un ifn \"Credius\" , nu am plătit. Zilele trecute a venit poprirea la firma la care ... (vezi toată discuția)